Bine ati venit!Joi, 2026-03-12, 5:40 PM
| RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Maxime si citate
SchlieriDate: Marti, 2010-01-26, 8:35 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Moderators
Status: Offline
Puteti pune orice fel de maxima , citat etc , chiar si motto-urile voastre, dar trebuie sa spuneti si ce reprezinta pentru voi acea maxima/citat.

Me 1st eyes Tinteste luna. Chiar daca nu vei reusi macar vei fi printre stele. ( Les Brown) - in timp a devenit unul din motto-urile mele, pentru ca te determina mereu sa tintesti cat mai sus, si indiferent daca ajungi sau nu acolo , munca ta va avea rezultate(PS chiar are rezultate uneori )

Nu uitati sa precizati autorul maximei >:)

Live and let live

AlPacinoDate: Marti, 2010-01-26, 8:50 PM | Message # 2
Colonel general
Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina, uneori trebuie sa o rupem!-Achille Chavee

pentru mine personal inseamna intoarcerea in trecut,uneori trebuie sa lasi uitarii o amintire a trecutului ,gen una trista... dar nush ,dak aveti si alta versiune,kiar va rog sa o postati aici:),mereu m-am intrebat cate intelesuri ar putea sa aiba acest citat:D

SchlieriDate: Marti, 2010-01-26, 8:54 PM | Message # 3
Lieutenant
well..... eu cred ca maxima ta s-ar mai putea "traduce" si prin ideea ca nu tot timpul trebuie sa intorci si celalalt obraz. Daca a gresit, rupi orice legatura cu acel cineva, nu il ierti pana isi da seama ca te deranjeaza ceea ce face... ma gandesc eu asa :D

Live and let live

AlPacinoDate: Marti, 2010-01-26, 8:56 PM | Message # 4
Colonel general
si bine te gandesti:) ,ms ,cred ca varianta ta e mai buna, de fapt ,nu cred,asa e!:)interesant topic: hands

AlPacinoDate: Marti, 2010-01-26, 9:05 PM | Message # 5
Colonel general
''Vrei sa stii cine esti?Nu intreba! Actioneaza! Actiunea te va delimita si defini!'' Witold Gombrowicz

Aici este vorba despre personalitatea omului,nu trebuie sa ne laudam ca suntem in felul ala sau asta,decat sa dam din gura mai bine trecem la fapte:)

ShakiraDate: Marti, 2010-01-26, 9:07 PM | Message # 6
Liutenant
Group: Friends
Eu obisnuiesc sa zic atunci cand pierd ceva sau cand nu am parte de cineva "Ce-i al meu,e pus deoparte!"...ma face sa cred ca acel ceva nu a fost pentru mine si ca undeva ma asteapta ceva mai bun !

AlPacinoDate: Marti, 2010-01-26, 9:18 PM | Message # 7
Colonel general
foarte adevarat shakira:),poate kiar nu era momentul sa ti se intample atunci ,insa se va intampla candva:)asa ca da ,ce-i al tau e pus deoparte

nikubonjaskyDate: Miercuri, 2010-01-27, 1:04 PM | Message # 8
General
Group: Administrators
munca nu a omorat pe nimeni....dar de ce sa risti?! limba

SchlieriDate: Miercuri, 2010-01-27, 2:42 PM | Message # 9
Lieutenant
bravo Mr SixPack :D, dar cum se apilca maxima ta la tine? :D

Live and let live

nikubonjaskyDate: Miercuri, 2010-01-27, 4:59 PM | Message # 10
General
eu sunt exemplul de la maxima mea limba

SchlieriDate: Miercuri, 2010-01-27, 6:27 PM | Message # 11
Lieutenant
si pana sa te fi nascut tu, cam cum crezi ca era interpretata treaba asta? fluier

Live and let live

nikubonjaskyDate: Miercuri, 2010-01-27, 7:09 PM | Message # 12
General
the same limba

SchlieriDate: Joi, 2010-01-28, 11:54 PM | Message # 13
Lieutenant
cata comprehensivitate Mr. Admin... dar stii tu, cateodata e bun si riscul asta la ceva fluier

Maxima care ma motiveaza pe mine in astea 2 saptamani :D este Be good, get good or give up, nu stiu exact de cine a fost enuntata, eu am auzit-o in House si imi cam place... gadila putin stima de sine eyes

Live and let live

AlPacinoDate: Vineri, 2010-01-29, 0:19 AM | Message # 14
Colonel general
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea(Anda Calugareanu)

-presupun ca inseamna ca unii din oameni cand dau de o mica greutate spun : ce grea e viata ,dar cand dau de o situatie foarte dificila ce o-r mai spune atunci....

nikubonjaskyDate: Vineri, 2010-01-29, 12:15 PM | Message # 15
General
Probabilitatea sa intalnesti pe cineva cunoscut creste atunci cand esti cu cineva cu care nu trebuie sa fii vazut.

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Copyright MyCorp © 2026

eTopSites.Ro - Clasamente si statistici pentru site-urile din toata lumea!