|
Care sunt filmele pe care le recomandati?
|
|
| nikubonjasky | Date: Miercuri, 2010-01-13, 0:37 AM | Message # 1 |
 General
Group: Administrators
Status: Offline
|
|
| |
|
|
| nikubonjasky | Date: Miercuri, 2010-01-13, 2:58 AM | Message # 2 |
 General
| ultimul film pe care l-am vazut a fost Falling up. o idee foarte frumoasa, dar cam simpla. filmul e scurtutz.....iar actorul ce are rolul principal nu este potrivit pentru acel rol. [:|] in skimb filmul m-a emotionat[:">] [:P] il recomand amatorilor de filme romantice[:X]
|
| |
|
|
| nikubonjasky | Date: Miercuri, 2010-01-13, 3:04 AM | Message # 3 |
 General
| aaaaa.....si ce face filmul foarte frumos este.....Sarah Roemer [:X] [:X] [:X] [:X] [:P]
|
| |
|
|
| Shakira | Date: Miercuri, 2010-01-13, 5:18 PM | Message # 4 |
 Liutenant
Group: Friends
| IN PRIMUL RAND FELICITARILE MELE PENTRU ACEST SITE...INTOTDEAUNA MY BRO MA SURPRINZI CU ACESTE DETALII SI PROMIT CA VOM FACE DIN ACEST SITE UNUL FOARTE CUNOSCUT !VREAU SA RECOMAND TUTUROR UN FILM FOARTE SENZATIONAL..SE NUMESTE MOULIN ROUGE SI SE BAZAEAZA IN ANII 80 INTR-UN CABARET DIN FRANTA UNDE CEI MAI BOGATI OAMENI DE AFACERE ISI PETRECEAU MAJORITATEA TIMPULUI.HISTORIA ESTE INSPIRATA DIN OPERETA LA TRAVIATA DE GIUSEPPE VERDI!ESTE FOARTE INTERESANTA SI EMOTIONANTA..O ADEVARATA POVESTE DE DRAGOSTE! Added (2010-01-13, 5:18 Pm) --------------------------------------------- : 
|
| |
|
|
| nikubonjasky | Date: Miercuri, 2010-01-13, 5:30 PM | Message # 5 |
 General
| Ms frumos sys.....ms de 2 ori:P si pt felicitari....si pt ca ai spart gheatza;)) inca suntem la inceput...dar fac pariu ca va fii foarte populat forumul:P
|
| |
|
|
| pogarel:) | Date: Miercuri, 2010-01-13, 9:15 PM | Message # 6 |
 Private
Group: Users
| Asa filme , oi fi eu mic dar ma uit la filme foarte bune, incepem: "Let the right one in" , "Requiem for a dream" , "Pulp Fiction" , "Seven" si noul aparut "Avatar" si altele
|
| |
|
|
| nikubonjasky | Date: Miercuri, 2010-01-13, 9:23 PM | Message # 7 |
 General
| Topicul nu este numai pt filme romantice....puteti recomanda orice gen de film(in anumite limite)
|
| |
|
|
| pogarel:) | Date: Miercuri, 2010-01-13, 9:28 PM | Message # 8 |
 Private
| pai nu este nici unu romantic la replay meu ma refer :X , oricum recomand Pulp Fiction si Let the right one in
|
| |
|
|
| AlPacino | Date: Vineri, 2010-01-15, 11:44 PM | Message # 9 |
 Colonel general
Group: Moderators
| pai 2012,Avatar,Conjurer(super de groaza) ,the triangle (legat de triunghiul bermudelor) si ar mai fi o groaza....
|
| |
|
|
| nikubonjasky | Date: Sambata, 2010-01-16, 5:07 AM | Message # 10 |
 General
| Conjurer e de tot rasul:| nu are o poveste anume...care sa aiba un inceput si un sfarsit....nici nu moare nimeni....nu e nimeni ranit....se termina din totpor...fara sa te astepti...atat ca are cateva faze de kiar te sperii:-ss si cand spun ca te sperii....te sperii nu gluma:))) :P
|
| |
|
|
| AlPacino | Date: Sambata, 2010-01-16, 3:32 PM | Message # 11 |
 Colonel general
Group: Moderators
| de acord cu tine domnule general,e de tot rasul,dar are si unele faze scary:D,ok mai enumar si altele: Camera 1408,Legend of Bog,Haunted hill,100 feet,kill theory,drag me to hell,Connecticut,Gnaw,the haunting of molly Hartley,Hanibal, Timber falls,the crypt,Shot me in the head,etc...dar filmul meu preferat in afara de Titanic(ca asta e preferatul multora) este Scarface -The World is yours,atata violenta:D
|
| |
|
|
| nikubonjasky | Date: Sambata, 2010-01-16, 5:54 PM | Message # 12 |
 General
| pfoaaaaaa.....tre sa ma pun pe descarcat
|
| |
|
|
| nikubonjasky | Date: Luni, 2010-01-18, 0:01 AM | Message # 13 |
 General
| pfffffff.....tocmai ce am vazut "definitely.maybe" :| super film :|:|:| no comment:X:D
|
| |
|
|
| Shakira | Date: Vineri, 2010-01-22, 0:22 AM | Message # 14 |
 Liutenant
Group: Friends
| ms AlPacino pt ex de filme..am de desc :X
|
| |
|
|
| Claudia | Date: Vineri, 2010-01-22, 0:50 AM | Message # 15 |
 Private
| pentru mine filmele misto sunt alea la care plang( si plang la majoritatea ) As recomanda "If only", "Definitely, maybe", "Sex drive" si lista poate continua
|
| |
|
|