Bine ati venit!Joi, 2026-03-12, 5:40 PM
| RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FIFA vs PES & Counter Strike vs Crossfire
nikubonjaskyDate: Miercuri, 2010-01-13, 10:54 PM | Message # 1
General
Group: Administrators
Status: Offline
Care dintre aceste jocuri considerati ca sunt mai reusite?

nikubonjaskyDate: Miercuri, 2010-01-13, 10:59 PM | Message # 2
General
Eu unul prefer Fifa. Imi place mai mult decat Pro Evolution Soccer, desi am jucat o perioada buna si PES. Ce nu imi place la PES este ca atunci cand joc in retzea cu altcineva care are Real Madrid.....lui C. Ronaldo nu ai ce sa ii faci....parca ar fi bag....se dau toti jucatorii lui la o parte sa treaca el:| nu il poti deposeda daca cel care joaca impotriva ta stie sa joace cu el wink Cat despre celelalte 2 jocuri...prefer Crossfire:X:X:X pt ca in primul rand este mai nou, are grafica mai buna...si pe masura ce joci...esti avansat in grad. Singurul inconvenient era ca mai toata lumea era "codata" la crossfire, dar acum nu stiu de cand au skimbat Game Guard-ul.....nu am mai intrat sa vad daca s-a inlaturat acel inconvenient.

ShakiraDate: Vineri, 2010-01-22, 2:29 AM | Message # 3
Liutenant
Group: Friends
tu intrebi,tu raspunzi :)))

nikubonjaskyDate: Duminica, 2010-01-24, 5:01 AM | Message # 4
General
pai daca cei care sunt impatimiti ai acestor jocuri si sunt useri...intra rar... sad vb singur biggrin

AlPacinoDate: Luni, 2010-01-25, 11:04 AM | Message # 5
Colonel general
Group: Moderators
si eu sunt fidel seriei FIFA la toate capitolele,e peste PES ,din mai multe motive ,modul de joc ,la PES ,nu stiu ,il gasesc cateodata enervant si are cerinte de sistem mult prea exagerate ,cat despre FIFA ,acolo imi place modul de realizare a transferurilor,de exemplu il iau pe cristiano ronaldo ,jucator liber de contract ,ii platesc doar salariul ,il iau la o echipa proasta de tot ,sa zicem fc rostov,el accepta si peste un an il vand cu 80 de milioane de euro:D ,misto ,nu?:))))

Crossfire-ul imi place mai mult decat counter ,insa in ultima vreme nu prea am apucat sa mai joc :D

ZenoDate: Vineri, 2010-05-14, 7:17 PM | Message # 6
Colonel
Depinde ce fifa,daca vorbim de fifa 2010 mai bine ne lasam de fotbal,iar daca vorbim de PES 2010 atunci putem spune ca e fotbal aproape de realitate!
Crossfire fara drept de apel,dar sunt multi hackeri...................

nikubonjaskyDate: Miercuri, 2010-05-19, 1:58 PM | Message # 7
General
zeno....faca fotbalul ar fi in realitate ca in pes 10.....ar insemna ca toti sa fie cu picioarele rupte....pentru ca arbitrajul pe praf cenz

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2026

eTopSites.Ro - Clasamente si statistici pentru site-urile din toata lumea!