Un pui de maimuta o intreaba pe mama lui.Mama dece suntem noi asa de urati?Stai linistit dragul mami tu sa-l vezi pe cel care citeste mesajul :)) 
Added (2010-01-21, 8:12 Pm)
---------------------------------------------
Pentru cei care nu cunosc conceptul de “bucla” oferim aici explicatiile clarificatoare pentru a întelege ce se întâmpla atunci când se spune despre un program de calculator ca “intra în bucla” (“*looping*”).
Directorul unei firme îi spune secretarei:
- Vom pleca pentru o saptamâna în strainatate la un congres si sper sa ne simtim bine împreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie...
Secretara îsi suna sotul:
- Voi pleca cu seful la un congres în strainatate, pentru o saptamâna. Te rog, dragul meu, ai grija de tine în acest timp.
Sotul îsi suna amanta:
- Nevasta-mea pleaca în strainatate pentru o saptamâna. Hai sa ne petrecem saptamâna asta împreuna, printesa mea...
Amanta, care este învatatoare la o scoala particulara, îsi anunta copiii:
- Pentru ca saptamâna viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala. Deci saptamâna viitoare nu veniti la scoala.
Unul dintre copii, pentru ca îsi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si îi spune:
- Bunicule, saptamâna viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca - daca vom avea timp liber - vom merge la munte împreuna.
Bunicul (care este directorul din aceasta istorioara) îsi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare, o suna pe secretara si îi spune:
- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamâna viitoare cu el, asa încât nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.
Secretara îsi suna sotul:
- Directorul si-a anulat calatoria, asa încât vom ramâne împreuna, dragul meu...
Sotul îsi suna amanta:
- Nu ne mai putem petrece saptamâna viitoare împreuna pentru ca sotia mea nu mai pleaca în calatorie.
Amanta îi anunta pe copiii de la scoala:
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat, asa încât saptamâna viitoare toata lumea vine la scoala.
Copilul îi spune bunicului:
- Bunicule, saptamâna viitoare mergem la scoala, asa ca - îmi pare rau - dar nu mai pot sa-ti tin companie.
Bunicul director îsi suna secretara:
- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamâna viitoare cu mine. Ca urmare, continua pregatirile pentru plecarea la congres...
Acum ati înteles ce înseamna “bucla”?